‘Klemmende laden’ nu te koop

De tekst van ‘Klemmende laden begon met een senryū, een kort Japans gedichtje, over een klemmende lade:  Als ik mij kwaad maak / wil de lade van mijn kast / niet meer opengaan. En het liep uit op een essay over woede, vriendschap en een speurtocht naar de precieze tekst van die senryū. Ook hout en rozen spelen hun eigen rol in de tekst.

Het boek is uitgegeven door uitgeverij Vliedorp (www.zolderman.nl/vliedorp/vliedorp_gedichten.html)

De uitgave werd mede mogelijk door een crowdfundingscampagne bij Voordekunst en bijdragen van de provincie Gelderland en het Frank van der Wal Fonds. De campagne en de bijbehorende video blijft te zien op www.voordekunst.nl/projecten/10791-publicatie-essay-klemmende-laden

‘Klemmende laden’  bestaat uit tekst en foto’s van hout en van rozen, 28 pagina’s, hard cover. Te koop in het atelier voor € 17,50, bij boekhandel Nawijn en Polak in Apeldoorn (€19,95) en in de museumwinkel van CODA Museum in Apeldoorn.

boek kopen of eerst inzien

Wil je langskomen in het atelier om door het boek te bladeren of om het te kopen, maak dan even een afspraak. Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken.

May Arthonnay 2020 wordt May 2021 2022

Ik zou deelnemen aan het kunst-weekend May Arthonnay 2020, een expositie in de tuinen en de schuren van de inwoners van Arthonnay, een Frans dorpje in de Bourgogne. En daar zou, zoals elk jaar, van alles te zien zijn en ook te horen: foto’s, schilderijen, tekeningen, beelden, video’s, een ‘living art show’, theater en muziek.

Maar, zoals te verwachten was, is ook dit evenement uitgesteld, eerst, hoopvol, tot mei 2021. Inmiddels tot mei 2022. Dat moet toch haalbaar zijn, zou je denken. Of hopen.